Начало Култура Питър Уилър се завръща в новия „Робокоп“

Питър Уилър се завръща в новия „Робокоп“

465
Сподели
Робокоп

Знаем, че трудно се прави продължение на прочут филм, без в него да играе звездата от оригинала. Явно Нийл Бломкамп също е наясно с това. Режисьорът на новата версия на „Робокоп“ пусна истинска бомба с новината, че във филма ще участва оригиналният изпълнител на ролята Питър Уилър.

Макар че се снима в доста филми още през 70-те, Уилър се превръща в звезда с класиката на Пол Верховен от 1987 г. Като роботизираното ченге Алекс Мърфи, което взима правосъдието в свои ръце, актьорът е просто в стихията си и не можем да си представим добър филм за Робокоп без него.

А новият филм всъщност ще е точно продължение на историята от преди 30 години, така че завръщането на Уилър звучи съвсем логично. Бломпамп обяви сензационната новина в отговор на въпрос на фен в Туитър кой ще играе новият Робокоп. Надяваме се това да не е просто шега от негова страна.

Вярно, че 71-годишният Уилър не е във върхова физическа форма. Но самото му участие в новия филм дава надежда на феновете, че най-после ще видят продължението, което очакват от толкова години.

Коментари