Начало Водещи Пеевски от Кърджали: Повече няма да вкарват ДПС в ъгъла. Ние ще...

Пеевски от Кърджали: Повече няма да вкарват ДПС в ъгъла. Ние ще решаваме кой да управлява!

49
Делян Пеевски с актива в Кърджали Снимка: ДПС
Делян Пеевски с актива в Кърджали
Снимка: ДПС

Намираме се в исторически момент и за държавата, и за нашата партия. Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара ДПС в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа – те са първа класа. Те са като всички – достойни български граждани. Това заяви в Кърджали председателят на ДПС и водач на парламентарната листа за града Делян Пеевски. 

Нищо не може да се случи в България без нашето участие и всички останали вече го знаят. Сега най-важното е да поискаме доверието на нашите хора и да го получим, за да може да имаме достойно представителство в Народното събрание и изпълнителната власт, което е нашата цел и не крием това, подчерта Пеевски.

Ние сме готови да управляваме. Имаме подготвени кадри в цялата страна. Казвам го на висок глас – ние сме готови да управляваме, имаме какво да дадем на България, имаме какво да направим и в нашите населени места. За да може всички да видят какво е ДПС и какво могат да дадат нашите подготвени кадри, посочи той.

Колкото повече хора ни чуват и се връщат в ДПС, толкова ние ще бъдем все по-силни и по-незаобиколим фактор в държавата. Знаете, че на някои не им се харесва това ДПС да е фактор. През годините бяха свикнали да ни натикват в ъглите и ако имат нужда от нас тогава ситуационно да ги подкрепяме. Това повече не може да се случи, отсече Пеевски.

Ние ще решаваме кой може да управлява, кой може да е премиер, кои да са министри и ще решаваме дали искаме или не искаме да дадем нашата подкрепа. Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да подкрепяме, категоричен бе лидерът на ДПС.