Начало Водещи Парис Хилтън – президент, Риана – вицепрезидент?

Парис Хилтън – президент, Риана – вицепрезидент?

1744
Парис Хилтън
На снимката: Парис Хилтън

Само няколко дни след като американският рапър Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ в своя акаунт в Туитър, американската модна завоевателка Парис Хилтън също заяви, че влиза в президентската надпревара в САЩ.

А дали това е истина?

39-годишната Парис Хилтън публикува видео в профила си в Инстаграм, в което тя е интервюирана, докато носи риза, на която пише „Парис – президент“, заявявайки, че ще избере Риана за свой вицепрезидент.

„Риана – тя е красива и талантлива. Мисля, че ще бъде страхотен вицепрезидент“, казва Хилтън във видеото.

Тя също обещава в него да боядиса Белия дом в розово, защото „бялото е просто твърде скучно“.

Хилтън публикува също своя снимка пред Белия дом – фотошоп в розово – с няколко хештага като #Parisforpresident и #MakeAmericaHotAgain. („Парис пезидент“ и „Да нажежим Америка отново“).

Американският рапър Кание Уест, привърженик на президента на САЩ Доналд Тръмп, обяви в събота, че ще се кандидатира за президент през 2020 г. в очевидно предизвикателство за Тръмп и неговия предполагаем демократичен съперник, бившият вицепрезидент Джо Байдън.

Не е ясно дали Уест и Хилтън сериозно се опитват да се кандидатират за президенти четири месеца преди изборите на 3 ноември и дали са подали някаква официална документация.

Крайният срок за добавяне на независими кандидати в списъка все още не е минал в много щати