Памела Андерсън
Памела Андерсън

Медиите научиха за плановете на американската актриса и модел Памела Андерсън да се ожени. Нейният избраник е френският футболист Адил Рами, съобщава „Радар“.

Според публикациите 33-годишният спортист е направил предложение за 51-годишна американка и тя се е съгласила. Според вътрешни източници, сватбата е насрочена за лятото. Официално актрисата все не е коментирала тази информация.

Памела и Адил се срещнат през 2017 година. По-късно тя се премества да живее при футболиста за постоянно в Марсилия. Медиите съобщиха, че Андерсън е забелязана с пръстен, приличащ на годежен.

Памела, Адил
Памела Андерсън и Адил Рами

През есента на 2018 г. се появиха слухове за раздяла на двойката, тъй като футболиста беше забелязан в компанията на други жени. Тогава Памела заяви, че е решила да прекрати връзката си с 19-години по-младия от нея футболист, тъй като пречела той да прекарва повече време с децата си.

Памела Андресън е била омъжвана четири пъти. Нейни избраници са били музикантът Томи Лий, певецът Кид Рок и филмовият продуцент Рик Саломон (за когото се омъжва два пъти).

Адил Рами по-рано беше женен за френския модел Сидони Биемон. От нея има 2-годишни близнаци – Зейн и Мади.

предишна статияБаба Марта идва бяла и червена
следваща статияДжейсън Момоа отново разтуптява сърца в „Аквамен-2“ през 2022 година