Сподели
Памела Андерсън продължава да носи банския си

Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от „Спасители на плажа”, за да изненада своите гости и признава, че все още може да се побере в малката червена дреха.

52-годишната актриса и модел участва в телевизионното шоу от 90-те като К. Дж. Паркър, където носеше поразителен червен бански, който се превърна в емблематична дреха.

И въпреки че за последно е облякла костюма по телевизията преди повече от 20 години, Памела призна, че все още е собственик на дрехата. Тя каза, че не само, че все още й става, но дори го носи, за да изненада гостите си.

Актрисата сподели пред в. „Ню Йорк Таймс“: „Скачам под душа с бански и след това скачам срещу тях, където и да са в къщата, правейки всичко мокро.“

А Памела – която има синове, Брандън, на 23 години, и Дилън на 21 години от бившия си съпруг Томи Лий – не разкрива тайната как изглежда толкова секси в „мъничкия“ размер на дрехата.

Междувременно този месец стана ясно, че пълнометражният документален филм за „Спасители на плажа“ – в който ще участват Дейвид Хаселхоф, Кармен Електра, Никол Егърт, Дейвид Чокачи и Александра Пол – е реализиран под режисурата на Матю Фелкер и Брайън Корсо.

Матю Фелкер каза: „Искаме да покажем на публиката как сериалът оформя културно цяло десетилетие. Външният вид и усещането на „Спасители на плажа“ се вливаха във всичко през 90-те”.

Коментари