Кейти Пери, Орландо Блум

Нов сериал за британското кралско семейство ще се появи на телевизионния екран. И вероятно ще е история, далеч от великолепния реализъм на „Короната“, съобщава Си Ен Ен.

Стрийминг услугата HBO Max съобщи, че звездата от „Карибски пирати“ Орландо Блум ще озвучи героя на принц Хари в „Принцът“ – нов анимационен комедиен сериал от автора на романа „Семеен човек“ Гари Джанети.

Поредицата ще бъде разказана от гледна точка на третия по ред на трона, 6-годишният принц Джордж, докато преминава през много необичайно детство.

Вдъхновението за „Принцът“ идва от хумористични публикации в страницата в Инстаграм на Джанети, която е изпълнена със снимки на Джордж, в които той сякаш коментира семейни и международни новини.

Вестта за новото шоу идва, след като кралското семейство попадна в светлината на прожекторите след съобщенията, че Хари и съпругата му Меган ще се откажат от кралските си привилегии.

В „Принцът“ ще участват и родителите на Джордж, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, малката му сестра, принцеса Шарлът, леля му Меган и чичо му Хари, както и прадядо му Филип и прабаба му кралица Елизабет II.

Написана, произведена и продуцирана от Джанети, анимацията ще бъде озвучена от известни актьори. Освен Блум като принц Хари, в поредицата ще участват Том Холандер като принц Филип и принц Чарлз, Алън Къминг като иконома на Джордж, Оуен, и Айвън Реон като принц Уилям.

„Радвам се да работя за HBO и да им поднеса още една поредица за семейство, което безмилостно се бори за трона“, каза Джанети.

Все още няма дата на излизане на сериала. Известно е само, че той трябва да стартира през пролетта на 2020 г.

предишна статияРадостни финансови новини за един, решения на важни проблеми за друг
следваща статияМатематическа формула за идеалното кафе