Начало Любопитно Обвиниха Марая Кери в сексуален тормоз

Обвиниха Марая Кери в сексуален тормоз

1764
Марая Кери

Певицата Марая Кери е обвинена в сексуален тормоз от нейния бивш бодигард, който дори смятал да заведе дело срещу нея, съобщава TMT. Според Майкъл Анело певицата унижавала него и колегите му – наричала ги нацисти и членове на Ку Клус Клан. Към него, според думите му, имала „специално отношение” и се опитвала да упражнява сексуален тормоз и унижавала човешкото му достойнство.

Бодигардът на звездата разказва за случай, когато Кери му съобщила, че трябва да бъде пренесен багаж, затова го поканила в хотелската си стая. За негова изненада обаче, когато отишъл била облечена само в „прозрачна нощница”. Телохранителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята като избегнал „всякакъв физически контакт”.

Охранителната фирма, която се грижила за сигурността на Марая Кери в периода 2015 – 2017 година била собственост на Анело и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения.

предишна статияКметът на Ню Йорк си спечели втори мандат
следваща статияМахат сцените с Кевин Спейси от филм, чиято премиера е на 22 декември