октомври

Овен
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец
Препоръчително е, колкото се може по-сериозно да се отнесете към своето здраве. От това може да зависи не само Вашето текущо самочувствие и настроение, но и професионалната репутация, перспективите за кариерно израстване и получаване на висше профилирано образование. Ако търсите помощта на лекар, опитайте се да намерите наистина компетентен и опитен специалист. Не икономисвайте, когато се отнася за здраве и не търсете евтини съмнителни услуги. Ако е възможно, изберете системно лечение, а не еднократни мерки. Бъдете готови за поредните изменения в политиката на началника или партньора.

Близнаци
Днес страшно ще Ви се иска, да станете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак
Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв
В това, което се отнася до отношенията, не пренасяте нищо, макар и малко напомнящо рутина. Това съвсем не значи, че ще замъкнете любимия човек да скача с парашут, но определено ще Ви се иска, да пробвате нещо ново. Ако пък нямате връзка, то ще се държите с новите си познати по-спокойно и непринудено. Няма да се притесните да кажете на партньора си за своите желания, а думите Ви ще намерят най-горещата подкрепа.

Дева
Старайте се да сдържате своята импулсивност и емоционалност в професионалната работа. Ако приемет да се вслушвате в странични съвети, ползата би била по-голяма. Разбира се, че крайното решение ще си бъде Ваше, но повече мнения, когато решавате нещо, никога не са излишни. Бъдете внимателни и предпазливи, когато съставяте контракти и подписвате договори.

Везни
За днешния ден звездите препоръчват, да гледате заедно със своя любим човек някакъв весел , интересен и забавен филм, който обезателно ще повдигне Вашето настроение и ще даде няколко интересни теми за размисъл и разговори. Това неминуемо ще ви сближи оше повече.

Скорпион
Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец
Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог
Това е ден, когато за да останете на мястото си, трябва да бягате, и то да бягате много бързо. Ако се случи така, че спрете, защото сте останали без сили, конкурентите незабавно ще Ви настигнат и изпреварят. Така че не разчитайте на лек ден и изразходвайте енергията си по възможност икономично, за да Ви стигне за целия ден. Обстановката ще бъде напрегната не само в професионално, но и в лично отношение. При младите влюбени ще възникнат разногласия, а съпрузите със стаж ще се карат повече от обикновено. Само че заплаха за отношенията няма – ще проявите мъдрост и ще намерите устройващ всичи изход от несъмнено сложната ситуацията.

Водолей
Когато днес се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да проявите търпение, тъй като това едва ли ще Ви се удаде по естествен начин. Понякога се създава впечатление, че хората преднамерено се стремят да Ви изкарат от релси, но Вие просто не можете да си позволите, да им направите такъв подарък. Отстъпете и се престорете, че те разговарят сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се опитва да Ви причини зло, всъщност причинява зло на собствения си живот, не е ли така? Най-добрата стратегия не е конфронтация, а съчувствие.

Риби
Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияВетровит ден с намаляващи валежи
следваща статияРод Стюарт откри незаконна дъщеря заради удивителната им прилика