Овен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и

Овен

Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да разбере, към какво точно се стремите в своите отношения с него. А да знае това за него ще бъде жизнено необходимо, защото той в противен случай няма да се чувства уверено, когато е редом с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?…

Рак

През този ден може да започнете да реализирате и най-смелите си професионални планове. Ако сте достатъчно действени и напористи, може да направите първата си крачка към повишение в службата, или поне да си завоювате репутация на заслужаващ доверие сътрудник. От гледна точка на личните отношения денят ще бъде интересен, особено ако наскоро сте прекъснали романтични отношения и сега искате да ги възстановите. В тази сфера днес преобладават позитивните тенденции.

Лъв

Очаква Ви необикновено привлекателно приключение, който ще направи денят запомнящ се, между многото обикновени. Не трябва да мислите, че ще постигнете лесен успех. Ще се наложи да се потрудите и да проявите изобретателност, а може би и да се решите на много рискована крачка. Но все пак звездите ще бъдат на Ваша страна – в това може да бъдете уверени. Отношенията, започнали като нищо не значещ флирт, ще се развиват стремително и ще стават все по-сериозни. Ако не сте готови да се обвържете не на шега, пределно ясно кажете това на всички заинтересувани страни, защото иначе няма да можете да избегнете обидите.

Дева

Днес много ще Ви се иска да се пожалите на своя любим човек от несправедливостта на съдбата по отношение на Вас, но едва ли той ще разбере Вашата печал в пълен обем и да Ви утеши по подходящ начин. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко самостоятелно?

Везни

Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска, да Ви помогне в реализацията на някаква Ваша цел, или осъществяване на някаква Ваша мечта.Ще Ви оказва помощ както с думи, така и с дейстия. Само че на моменти не само че няма да Ви помага, а направо ще Ви пречи… Но главното е порива и желанието му да бъде полезен!

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои, към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Днес, както никога до сега, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови усещания, нова музика, култура, кино, филм или ястие. Новите впечатления ще Ви помогнат да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови идеи. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали възможност да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо необикновено. Намерете източника на техните мотиви и постъпки, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на съвършено нов път.

Риби

Не лош ден за работа. Може да се възползвате от стари връзки, за да завършите работата над важни проекти, или да се придвижите напред по пътя към целта. Не се притеснявайте да напомняте за себе си на отдавнашни партньори и покровители – те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с бившите възлюбени днес е по-добре да не се свързвате: прекалено голяма е вероятността да попаднете отново във вече познатия капан. Намерете време за откровен разговор с добър приятел. Неговите съвети ще Ви помогнат да избегнете необмислените постъпки.

предишна статия„Шерлок Холмс“ с Робърт Дауни се завръща на голям екран
следваща статияПак дъждовно време