Начало Технологии Нова функция ви казва колко време на ден гледате видео в YouTube

Нова функция ви казва колко време на ден гледате видео в YouTube

2005
Youtube

През май YouTube пусна функция, която ви подсказва от време на време да ставате от стола и да правите пауза, за да не гледате непрекъснато забавни клипове. Потребителят може да нагласи аларма за период от 15 минути до 3 часа, пише HiComm.

Сега като част от инициативата Digital Wellbeing на Google, YouTube има нова интересна – а за някои и обезпокоителна – статистика: колко точно време на ден прекарвате в консумация на видео съдържание.

Когато ъпдейтът дойде на телефона ви, профилът ви ще показва брояч за часовете гледане в YouTube днес и предния ден. Той ще дава и общо време за седем дни назад, както и средното време на ден. Данните от YouTube Music обаче няма да влизат.

Вече ще може да нагласите конкретен час от деня, когато да получите всичките си известия от видео платформата. А за периода от 22 до 8 часа те ще бъдат без звук и вибрация, ако не ги искате. Този период също може да се промени за други часове по ваше желание.

Накрая, за да видите всичко това, трябва да отворите YouTube приложението, след което да натиснете на вашия аватар в десния горен ъгъл и да изберете Time Watched.

предишна статия15 неща, които пилотите биха искали да знаете
следваща статияРазкриха на каква възраст се чувстваме най-добре в кожата си