Начало Култура Новата анимация „Семейство Адамс“ ще е озвучена само от звезди

Новата анимация „Семейство Адамс“ ще е озвучена само от звезди

3555
Сподели
Още през декември бе обявено, че Оскар Айзък ще озвучава ролята на Гомес в новата анимационна версия на „Семейство Адамс“. Сега стана ясно, ч

Още през декември бе обявено, че Оскар Айзък ще озвучава ролята на Гомес в новата анимационна версия на „Семейство Адамс“. Сега стана ясно, че към него ще се присъединят още Чарлийз Терон, Клои Грейс Мориц, Фин Уолфхард, Ник Крол, Бет Мидлър и Алисън Джани, пише Cinefish.

Създателите на скандалната анимация „Саламена фиеста“ Конрад Върнън и Грег Тирнън са режисьори на бъдещия хит, а сценарият е дело на Мат Либерман, който междувременно работи по нова версия на „Скуби Ду“. Вече може да видите и първата официална снимка на прочутото ексцентрично семейство.

Историята във филма ще разказва за ранните години на Адамс, когато те се сблъскват с коварна телевизионна водеща, докато са в очакване на пристигането на още членове на фамилията, които се събират за голям купон. Именно на него ще е първата среща между Гомес и Мортиша.

Терон ще озвучава Мортиша, Мориц и Уолфхард ще са техните деца, Крол ще е чичо Фестър, а Мидлър ще е бабата. Тазгодишната носителка на „Оскар“ за убийствената си роля в „Аз, Тоня“ Алисън Джени ще е в ролята на злата Марго Нийдлър.

Премиерата на филма се очаква в навечерието на Хелоуин – през октомври 2019 г.

Коментари