Начало Водещи Никол Шерцингер заговори за сватба, иска да е на плажа в Хонолулу

Никол Шерцингер заговори за сватба, иска да е на плажа в Хонолулу

3236
Никол Шерцингер, която в края на месеца ще стане на 40 г., все по-често започна да говори за сватба. Пред “Мирър” любимата на Григор Димитров

Никол Шерцингер, която в края на месеца ще стане на 40 г., все по-често започна да говори за сватба. Пред “Мирър” любимата на Григор Димитров разкри мечтаното си място за венчавка.

“Аз съм хавайка, същество на водата. Плажът е моят втори дом. Някой ден бих се венчала там. Не знам къде точно, може би в родния ми Хонолулу. Имам привързаност към морето. Аз съм океански ангел”, сподели певицата.

Тя припомни, че за нея годините са само число, но допълни, че не й е приятно да мисли за това, че вече напредва с възрастта, пише „Спортал“.

„Боже мой, дори не искам да си помислям за това. Не искам дори да кажа на колко ставам, тъй като реално се чувствам на 27 (Гришо е на толкова). Това е причината да искам да изглеждам като на 27 и да работя за това. Искам да съм в перфектна форма и да разбия всички. Със сигурност ще съм на плажа и ще изглеждам като мацка“, отбеляза Никол.

предишна статияБългарска плувкиня прави сватбата си в басейна
следваща статияХора търсят спасение от изригналия вулкан в Гватемала