Начало Водещи НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ! Какво става, когато налееш кока-кола в...

НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ! Какво става, когато налееш кока-кола в резервоара? (ВИДЕО)

1245

Какво се случва, ако се сипе газирана напитка в резервоара на автомобил? Отговорът изглежда ясен, но въпреки това популярен американски видеоблогър реши да си направи подобен експеримент и да покаже резултатите от него в YouTube.

Експериментаторът обаче не е кой да е, той е собственикът на канала TechRax, гледан от 6 млн. души. Той е водещ и на предаванията, в които системно залага на издевателства над различни устройства. Системна негова жертва са смартфоните (специално внимание се обръща на айфоните), които биват варени, палени, удряни с чук и т.н.

Въпросният млад човек, който за кратко време стана милионер, наскоро мина към гавра с автомобили. За един от своите експерименти той избра комби BMW 325i, произведено през 2003 г. и….наля в резервоара му кока-кола. За експеримента резервоарът е почти изпразнен. За опита шегаджията налива вместо гориво 2 литра от световната газирана напитка.

Страхотно! Двигателят запалва! Но само след 2 минути пътуване на таблото светна сигнализация „Check engine”, секунди по-късно двигателят загасва и отказва да пали повече.

Следват сервиз, диагностика само срещу 135 долара и резултат : налага се ремонт на горивната система, който, по начална сметка ще струва поне 1500 долара.

Тъй като цената, за която по-рано е купена колата, е по-малка от тази сума, то връщането и към живот е напълно безмислено. Само с два литра „Кока-Кола” блогърът успява да унищожи красиво цял автомобил. Но загубата на 1500 долара бързо е компенсирана. Видеото е гледано от над 3,5 млн. души.

предишна статияХармонията между две противоположности ще ви разтопи
следваща статияНИМХ: Температурите ще са между 9 и 14 градуса