Начало Култура Не им се получават „скандалите“! Много са глупави!

Не им се получават „скандалите“! Много са глупави!

204
Калин Янакиев

Скоро след свалянето на правителството на акад. Николай Денков и старта на изборния процес, започна кампания против демократичните партии – ПП, „Да, България“ и ДСБ, като никога досега.

Бих я нарекъл истерична и много глупава.

Този път „скандалите“, които се „разтърсваха“ почти всеки ден в казионните медии (Борисови и Делян-Пеевски), бяха толкова немотивирани, че губеха всякакъв ефект.

Освен това, те бяха толкова многобройни, че вече не впечатляваха никого.

Истеричната им цел беше толкова очевидна, че почти никой не се вълнуваше от тях.

Тези „скандали“ бяха просто като плагиатска комедия. Първо беше с пачките в чекмеджето на Борисов, сега с пачките на масата на главния секретар на МВР, който отказа да подаде оставка.

И така нататък, правеха се различни претенции, като например разкриването на „мно-о-го скъп часовник“ на някакъв непознат човек.

Новинарът Бойко Рашков се свързвал с контрабандисти. Изтичат записи от времето на премиерството на Кирил Петков, като всеки ден излизаха нови. Неща като „ПКП“ на Борисов, сега се превърнаха в безмислени плагиати на неща до „деветото коляно“.

Тази кампания определено е провал – „скандалите“ не действат! Твърде са глупави!

Надявам се избирателите да не се поддадат на тези „скандали“ и да гласуват разумно. Нека не се връщаме към старите „стабилности“, които само подхранват корупцията и лъжите на властта.

Не се заблуждавайте – демократите в България са важна сила!

Източник: Култура

Прочетете повече коментари тук