Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжавашите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Дошло е време да обедините усилията си с останалите, които ,също като Вас, искат да променят този свят към по-добро. Такива творчески и необикновени хора, като Вас, разцъфтяват още повече, когато са заобиколени от себеподобни, които са настроени на същата вълна. Затова се постарайте да намерите точно такива хора. Звездите са убедени, че работата с хора, които напълно съответстват на Вашите потребности са точно това, което Ви е нужно.

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

Скорпион

Прекарайте вечерта в компанията на своя любим човек и изгледайте някоя комедия. Много е важно макар за час да гледате в една посока, и при това да изпитвате позитивни емоции. А къде ще се извърши цялото действие, решете сами.

Стрелец

Сега сте в такова настроение, което кара приятелите да Ви избягват, или обратно – да отменят всички свои срещи, за да прекарат с Вас повече време – в зависимост от създалата се ситуация. Настроени сте, да се обогатите с нов опит. Освен това не се страхувате направо да казвате онова, което мислите на всеки, който Ви помоли , дори и да има опасност да обидите своя събеседник.

Козирог

Ако работите по своя прецизно съставен план, днес всичко ще се подрежда просто отлично. А и всички препятствия , с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни – също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, веднага щом булката се покаже на прага. Единственият вариант, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, ако Вие му дадете възможност. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с пълна сигурност, преди то да се случи, и затова насочете своята енергия , за да видите, какво може да получите от живота.

Водолей

Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това положение липсата на комуникация за Вас няма да бъде проблем, а направо ще си е удоволствие. В противен случай ще се чувствате доста некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите чувства и емоции, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, но и не Ви подкрепят така, както би Ви се искало. Няма да чувствате липса от съветващи, но търпеливи слушатели, от които така се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви помогнат разходките, включително и по магазините.

Риби

Това е подходящ ден, за да решите проблем, който отдавна безпокои и Вас, и Вашите близки. Ще действате бързо и ефективно, без да губите време за съмнения и празни разговори. Много хубав ден за всякави преговори, но особено плодотворни ще бъдат срещите с чужденци. Може да реализирате творческите си замисли, но те непременно трябва да бъдат само Ваши, и изключително оригинални. Не взаимствайте чужди идеи и не се опитвайте да подражавате на когото и да било. Сляпото следване на чужд пример може да се окаже просто опасно.

предишна статияМоже ли безмесната диета да повлияе на интелекта ни?
следваща статияОблачно с превалявания в цялата страна, но температурите остават високи