зодиак зодии

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци

Денят се отличава с крайно нестабилния емоционален фон и ту излъчвате оптимизъм, ту изпадате в тъжно настроение, като при това нищо не зависи от външните обстоятелства. Ако разглеждате този ден от гледна точка на ставащите събития, може да го оцените като напълно неутрален, подходящ за завършване на стари работи и сключване на съглашения. Само че Вие доста остро реагирате на всичко ставащо и много страдате от това, че никой не Ви разбира. Заемете се с автотренинг и може да успеете да приемете, че нещата не са толкова лоши.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Везни

Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите…

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и полиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

предишна статияГермания отмени състезанието по хвърляне на коледни елхи
следваща статияПредимно слънчево време ни очаква днес