Начало Култура Най-очакваните премиери през 2019 г. (ВИДЕО)

Най-очакваните премиери през 2019 г. (ВИДЕО)

2775
Годзила

Филмите и телевизионните сериали са безусловно една от най-популярните форми на развлечение за модерния човек. Някои филми дори стават емблематични за милионите фенове, които чакат продълженията им всяка година. Вече е известно, че много грандиозни филми ще бъдат пуснати през следващата календарна година, заедно с продълженията на вече успешните, пише Cinefish. И почти всички филми, за които ще ви разкажем, имат привлечен в тях зашеметяващ актьорски състав, което ги прави задължителни за гледане. Представяме ви част от най-очакваните премиери, а темата ще има продължение!

Стъкления

Премиера – 18.01.2019 г.

Това е третият филм от онази специфична филмова вселена и поредица, която създава режисьора М. Найт Шаямалан. Това е своеобразно продължение на детективския филм „Неуязвимият“ и страховития трилър “На парчета”. Този филм ще включва 3 основни героя: интелигентен терорист на име Илайжа Прайс (с прякор г-н Стъкло), застаряващ супергерой на име Дейвид Дън и Кевин – човек, който страда от личностно разстройство. Този път г-н Стъкло и Кевин ще се обединят, за да се борят със старите си врагове – Дейвид и Кейси Куук.
Кастингът е наистина невероятен и трейлърът е завладяващ. Всички искат да разберат какво ще се случи накрая и кой ще спечели битката за надмощие, защото в тези филми няма добри или лоши герои, всички те ни карат да чувстваме едновременно гняв и състрадание.

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят

Премиера:
 22.02.2019 г.

Дългоочаквано продължение на великата фантастична анимация, която от самото начало на поредицата е обична много деца, но и от възрастни. В тази част, Хълцук и Стоик Грамадански ще се срещнат със загадъчната героиня Светлинна Ярост и също така ще попаднат на безмилостни ловци на дракони, които ще унищожат всичко, което е мило на хората, освен ако земляните не предадат своите драконови приятели.
Ще видим сладка, оригинална и динамична история. Но ще можем да гледаме „Тайнственият свят“ чак през февруари.

Капитан Марвел

Премиера: 08.03.2019 г.

Бившият пилот на военновъздушните сили на САЩ Керъл Данверс придобива суперсила и става непобедима, след като се сблъсква с извънземни по време на един от полетите си. Сега момичето трябва да научи повече за новите си способности и да намери начин да ги контролира, за да може да се бори срещу ужасен и могъщ злодей.
Това вероятно е един от най-очакваните филми за супергерои през 2019 г. Това ще бъде първият път, който разказва в такъв мащаб историята на този популярен супергерой от Марвел вселената.

Годзила II: Кралят на чудовищата

Премиера: 31.05.2019 г.

Крипто-зоологическата агенция „Монарх“ прави всичко възможно да се бори с гигантски чудовища и да не им позволява да нахлуят на Земята. Въпреки това, когато могъщата Годзила, която унищожи противниците си Мотра, Родан и нейния последен враг, триглавия крал Гидора, отново се появява, човечеството е безсилно. И всичко, което хората могат да направят, е да се опитат да спасят живота си.
В предстоящото продължение на филма от 2014 г. зрителите ще видят красиви кадри от зашеметяващи битки, страшни същества и страхотен актьорски състав. Засега можете само да гледате трейлъра.

Дъмбо 

Премиера: 29.03.2019 г.

Холт Фариер, бивш цирков артист, е нает да се грижи за новородено слонче. Дъмбо има невероятно големи уши, така че колегите на Холт започват да се подиграват на малкия слон. Но когато разбират, че слонът може да лети, изведнъж нещата вече не изглеждат толкова смешно. А собственикът на цирка Макс Медичи и убедителният предприемач Вандевър наистина се интересуват от харизматичното животно: първият иска да печели пари, използвайки слона, а вторият иска да превърне слончето в главна звезда на цирковото шоу.
Този фантастичен филм на Тим Бъртън почти със сигурност ще накара зрителите да се влюбят в него. Не вярвате ли? Опитайте се да гледате трейлъра и да останете безразлични към сладкия Дъмбо.