Начало Видео новини Най-новият филм на Ники Илиев – „Нокаут или Всичко, което тя написа”...

Най-новият филм на Ники Илиев – „Нокаут или Всичко, което тя написа” (ВИДЕО)

2333

На 5 януари по кината излезе най-новият филм на Ники Илиев – „Нокаут или Всичко, което тя написа”.

Нокаут

Премиерата се превърна в истински хит, а киносалоните вече една седмица се пълнят.

 ПРЕМИЕРА

Лентата, за която 36-годишният Илиев черпи вдъхновение от биографията на Майк Тайсън, напълни четири кинозали в столичен мол още на премиерата.

Нокаут

На червения килим минаха прочути лица от родния шоубизнес, сред които Владо Пенев, Марта Вачкова, Георги Кадурин, Лорина Камбурова, Любо Ковачев и гласовитите близначки Алекс и Влади.

Нокаут

Звездата в продукцията – Гари Дърден, който спечели сърцата на зрителите с участието си в хитовия сериал „От местопрестъплението: Лас Вегас“, не присъства на прожекцията. „Гари си изпусна полета от Сао Пауло и след това този от Виена, затова отсъства.“, обясни Илиев преди светлините в салона да изгаснат. Холивудската знаменитост обаче поля успеха на „Нокаут или всичко, което тя написа“ на афтър партито, в компанията на главните попълнения в каста.

АНОТАЦИЯ

Холивудският актьор и музикант Гари Дурдан пристигна в България по повод предпремиерата на третия режисьорски филм на Ники Илиев  – „Нокаут или всичко, което тя написа“. На грандиозно събитие американецът поздрави целия екип, участвал в създаването на комедийната екшън драма, както и стотиците официални гости, които имаха възможността да гледат филма и да чуят трите песни на звездата в саундтрака на лентата.

Нокаут

„Аз истински усетих този филм. Когато прочетох историята, разбрах, че Ники Илиев е страхотен разказвач и режисьор. За мен беше истинска чест да участвам в този проект. Прекарахме страхотно време заедно с екипа – забавлявахме се и се смеехме всеки ден, правихме страхотна музика. Научих толкова много от чувствителността на моя герой, от физическите тренировки и теорията за кик бокса, защото всъщност аз не съм боец“,  сподели пред гостите Гари Дурдан. Той призна, че е сменил три различни авиолинии, за да може да бъде сред колегите си в  премиерната вечер на „Нокаут или Всичко, което тя написа“.

ЗА „НОКАУТ ИЛИ ВСИЧКО, КОЕТО ТЯ НАПИСА”:

Жанрът на хитовия сериал е екшън комедия. Сценарист и режисьор е Ники Илиев, който за пореден път е събрал цял арсенал от звезди: Гари Дърдан, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Джеймс Туминиа

138-минутният филм е сниман, както у нас, така и в САЩ.

Нокаут

Борба в три аспекта – на ринга, за живот и за любов и до болка смешни реплики от типа на „Ти пък защо си мислиш, че Жана не иска да бъде открадната?“, бележат успеха на лентата още от първата прожекция.

Сюжетът проследява историята на бившия ММА боец Арън, принуден да преустанови спортната си кариера, заради мозъчна травма. Той намира спасение в струните на китарата си, а изпълненията му са толкова добри, че създават усещането за грешен избор на кариера.

Нокаут

Сходни психични проблеми тревожат и героинята на харизматичната Саня Борисова – Жана, която общува свободно само с брат си и с хора от ромски произход. Лудостта обаче запалва искрата между двамата, а екранният й брат Боби, в кожата на когото скача Орлин Павлов, играе ролята на детегледачка и рефер между двамата.

Нокаут

Изпълнителят на „С едно крило“ се нагърбва с нелеката задача да овладее езика на глухонемите специално за филма.

Симпатиите на зрителите несъмнено си спечели и Александър Кадиев, който се превъплъти в образа на симпатичния ром Рашко и успя да напие до припадък Гари Дърден с уиски менте.