Начало Водещи Москва нареди тотален саботаж. Време е българската демокрация да се защити

Москва нареди тотален саботаж. Време е българската демокрация да се защити

124
Илиян Василев
На снимката: Илиян Василев.

Кремъл нареди на местните си проксита да вземат курс към „въоръжено“ въстание. Дестабилизация, блокиране, саботаж – ситуацията е точно като 1923 година /атентата в Света Неделя/ и след юни 1941 година. Това, на което сме свидетели, е атентат срещу българската демокрация. Разликата е, че този път изпозват „слабостите“ на демокрацията, заради права и свободи да допуска екстремисти и нейни кръвни врагове да се възползват свободите и правата, като в процеса я разрушават отвътре.

Винаги съм твърдял – с атентатори не се преговаря и на удара трябва да се отговори с удар. Трябва да можеш да озаптиш блокиращите работата на Народното събрание, ако трябва със сила. Демокрацията трябва да може да се защити, и като гледам какви циркове стават, тя не може. Странното е, че Борисов отсъства от тези „битки“ и с въздържанието и мълчанието си насърчава и копейките и трифоновките. Няма позиция – класика при него е като стане напечено да се снишава. Мъжкарче си е, отвсякъде.
Планът на Кремъл е прост -. кадри от Народното събрание, където със сила Копейките се отстраняват от трибуната, и пропаганда на макс в стил „Бият Паниковски“ и България варварска, разпада се и т.н.. Същата схема е с провокацията на Волгин – партизанинът в БНР – и снетото интервю с Митрофанова. „Бият журналистите“ и някаква отчаяни либерални журналисти дори защитават Волгин в името на правото на изразяване на свободно мнение, когато този човек разрушава и медията и узурпира правото на мнение и свобода на изразяване на други журналисти. Тези десктоп либерали в коя страна живеят?! Хамас на Копейкити и Волгиновците ни нападат и ние трябва да мълчим, да се притесняваме да не би да нарушим правата им на свободно разрушаване на обществото.
Дами и Господа, Москва даде заповед към тотален саботаж. Време е демокрацията да се защити и да озапти терористите.
Време и ние да излезем от обичайното си състояние и да разберем – че идва битка и в тази битка не става като настояваш за правото на Волгин и Костадинов да блокират медии и Народно събрание, това е импотентен либерализъм. Българската демокрация трябва да може да се защити именно за да гарантира на мнозиноството възможността да живеят при демокрация и правила.

Коментарът е публикуван във фейсбук профила на Илиян Василев. Заглавието е на ДЕБАТИ. БГ.

Още актуални коментари – четете тук

предишна статияЕвростат: България и Румъния отчитат най-ниски нива на незаети работни места
следваща статияОсвободиха срещу 5000 лв. гаранция олимпийския шампион Иван Иванов. Синът му остава в ареста