Начало Водещи Михал Камбарев: Днес службите спретнаха поредната предизборна акция в „Митници“

Михал Камбарев: Днес службите спретнаха поредната предизборна акция в „Митници“

54
Михал Камбарев Кадър: Нова нюз
Михал Камбарев
Кадър: Нова нюз

Димитър Главчев би трябвало да успее. Отговорността не е само негова, отговорността е и на президента. Румен Радев не трябва да твърди, че няма никакви правомощия и да бяга от отговорност. Президентът избра ярка политическа фигура за служебен премиер. Той трябва да поеме своята отговорност. Надявам се двамата с Главчев да подберат вътрешен министър и министър на електронното управление, които наистина да проведат честни избори.

Това заяви по Nova News депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Михал Камбарев, който коментира последните политически събития.

„Президентът има достатъчен избор за служебни премиери. Мисля, че отново се опита да въведе смут в държавата и отново преди избори. Помним негови изказвания, че държавата ще фалира. Сега твърди, че ще изпаднем в конституционна криза. Списъкът за служебни премиери е от 10 човека. Президентът има избор и няма конституционна криза“, добави той.

„След изборите ще търсим партньоства с партии, които искат истински реформи. Това е причината да отиваме на избори – ГЕРБ и ДПС не искат реформи никъде. Виждаме и днес службите как си спретнаха предизборна акция в Агенция „Митници“. Г-жа Петя Банкова уволни 20 митничари по сигнал за корупция от Австрия. Последните дни бяха заловени рекордни количества наркотици. Днес г-жа Банкова трябваше да се срещне с посланика на Австрия, за да обсъдят идването на австрийски митничари, които да помагат. И точно днес се провежда тази акция. Хората се питат за корупция ли става въпрос, а медиите излизат със заглавия – „Арестуваха шефката на Агенция „Митници“. Г-жа Банкова не е арестувана. Същата предизборна акция видяхме преди местните избори. Тогава атакуваха машинното гласуване. Днес нещата се повтарят и ДАНС прави предизборна акция“, категоричен бе Михал Камбарев.

предишна статияДоц. Киселова: Най-лесно служебни министри ще станат пенсионери, безработни или научни работници
следваща статияДепутатите обсъждат създаване на временна комисия, която да провери всички факти относно проекта "Турски поток"