Mihaela_Fileva
Михаела Филева

Михаела Филева ще представи своя втори самостоятелен албум „Нова страница” с концерт в Sofia Live Club.

Премиерата е на 29 май от 19:00 ч., а заедно с Михаела на сцената ще бъдат музикантите от нейния лайф бенд – Васил Крумов, Краси Тодоров и Васил Вутев.

На 29 май феновете ще могат да чуят за първи път на живо новите парчета от албума, както и най-големите хитове на певицата. Михаела Филева ще отвори една красива „Нова страница” за своята музикална кариера с най-добрите песни от изминалата 2017 година, сред които няколко колаборации с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’и Martz, плюс 6 чисто нови и неиздавани парчета. Две от тях са с участието на Искрата и рапъра Exc. В албума на поп-изпълнителката е отделено специално място за акустичната бонус част, която ще подари на слушателите едно много лично и душевно преживяване.

Албумът бележи и нова страница за мобилната фотография. За първи път обложката и всички останали визии от CD-то са заснети изцяло с мобилен телефон – новия флагман Huawei P20 Pro, с неговата тройна Leica камера, във вещите ръце на фотографа Вера Гоцева – Lomovera. В книжката на албума феновете ще открият и красив плакат на Михаела Филева, също заснет с него, както и всички текстове на песните от албума.

Седмица преди премиерата на 29 май старира ексклузивната предпродажба на албума с личен автограф от Михаела Филева чрез онлайн магазина на www.montemusic.net . На 29 май в Sofia Live Club гостите на събитието ще могат да вземат „Нова страница” на преференциална цена с отстъпка.

Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim на цена от 10 лв на предварителна продажба и 15 лв в деня на събитието.