Сподели
Мел Гибсън

Пазено в най-дълбоката тайна Мел Гибсън е бил заразен с новия коронавирус и за кратко е бил в болница. Американското списание „Пийпъл“ разкри, че 64-годишният актьор е бил болен.

„Той беше с положителен тест през април и прекара седмица в болница“, заяви агентът му пред „Дейли телеграф“. „Той бе лекуван с лекарството „Ремдисивир“, докато е бил в болница и оттогава многократно е с отрицателни тестове, както и положителни за антитела“, уточни той. Именно в болницата в Лос Анджелис се погрижиха за звездата от „Смело сърце“.

Наскоро той беше забелязан в града с дългогодишната си партньорка Розалин Рос (30). Актьорът изглежда напълно възстановен. Връзката им беше официализирана през 2014 г. и те станаха родители през 2017 г. Ларс Джерард. Това е деветото дете на Мел Гибсън и първото на Розалин Рос.

Като се има предвид, че Мел Гибсън все по рядко се появява на голям екран, неговото завръщане се очаква тази година с голямо нетърпение. Заснемането на филмите „Boss Level“ и „Waldo“ се забави поради пандемията от коронавирус.

Напоследък името на Мел Гибсън се споменава заради скандали. От няколко години актьорът е обвиняван за неподходящо поведение, което се отрази значително на неговата популярност. Миналия юни именно Уинона Райдър твърдеше, че по време на парти е направил антисемитски и хомофобски изказвания. Обвиненията бяха опровергани от актьора, който определи актрисата като „лъжец“. Преди това през април Шарън Стоун разкри в интервю, че актьорът й е попречил да играе роля в един от филмите си, определяйки я като „твърде стара“.

Коментари