strip-_c

Според информации в местни медии в събота вечерта първокурсници от Тюменския държавен университет, които участвали в конкурс, се съблекли чисто голи на конкурс за татуировките, които имат. Наградата била 1000 рубли.

Веднага започнала проверка на слуховете. По-късно в социалната мрежа „В контакте“ се появил коментар.

„Приятели, в светлината на последните събития искаме да кажем следното: единствената вечеринка за първокурсници на Тменския държавен университет, организирана от нашия университет, се проведе на 14 септември- Това, което се случи наскоро (на 22 септември), не е свързано с нас. Ние сме за адекватно общуване и весели купони, след които никой няма да се срамува“, гласи съобщението.

Подобен скандал се случи миналата година в Нижни Новгород. В интернет се появи видеозапис на това, как в един от нощните клубове на града една двойка прави секс до бара, а около тях са се събрали мнозина, които снимат с телефоните си горещите сцени. По-късно стана известно, че младата хубавица е студентка по руски език и литература в университета „Козма Минин“, а нейният партньор – в академията на МВР в същия град. Него веднага го изключиха от ВУЗ-а. Първокурсничката сама напуснала.