Once-Upon-a-Time-In-Hollywood
Марго Роби, Леонардо ди Каприо и Брад Пит са част от звездите в новия филм на Тарантино

Марго Роби бе видяна на снимачната площадка на „Once Upon a Time in Hollywood“ в понеделник, 15 октомври, в Лос Анджелис. Няколко дни по-рано Брад Пит също се появи пред камерите на Куентин Тарантино.

Това несъмнено е най-очакваният проект за 2019 г. Излизането му на екраните се очаква догодина, но заснемането на „Once Upon a Time in Hollywood“, режисирано от великия Куентин Тарантино, вече привлича внимание. Забелязан в края на юли в Лос Анджелис, за да заснеме първите си сцени с Леонардо Ди Каприо, Брад Пит отново беше видян преди няколко дни на снимачната площадка. С риза в стил шестдесетте, коса, разпиляна от вятъра и слънчеви очила, актьорът изглежда перфектно се вписва в ролята на персонажа. Марго Роби също направи първите си стъпки пред камерите на Куентин Тарантино в понеделник, влизайки в ролята на актрисата Шарън Тейт.

Margo_Sharon
Марго Роби /ляво/ ще се превъплъти в образа на актрисата Шарън Тейт /дясно/

„Once Upon a Time in Hollywood“, чието излизане е насрочено за 9 август 2019 г. в САЩ – припомня за убийството на актрисата Шарън Тейт (Марго Роби) извършено от последователи на серийния убиец Чарлз Менсън, които убиват богати звезди на Лос Анджелис в края на 60-те години, обвинявайки след това чернокожи в извършването на тези отвратителни престъпления.

Леонардо Ди Каприо играе уестърн звездата Рик Далтън, докато Брад Пит е в ролята на дублъора и каскадьора Клиф Бут. В кастинга участват също Дакота Фанинг, Ал Пачино, Бърт Рейнолдс, Тим Рот и Маргарет Кекли.

предишна статияБившата „Спайс“-ка Мел Би е „брутално искрена“ за секс, дрога и депресия
следваща статия31 декември 2018-та ще е работен ден