Начало Спорт Диего Марадона се сгоди за 28-годишна красавица

Диего Марадона се сгоди за 28-годишна красавица

1695
Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на спортните издания! Този път легендарният аржентинец прикова вниманието към себе си не с пиянските

Диего Марадона няма скоро да слезе от първите страници на спортните издания! Този път легендарният аржентинец прикова вниманието към себе си не с пиянските си изцепки или неадекватното си поведение, а с.. годежа си.

Британското издание „Мирър“ съобщава, че дон Диего възнамерява в най-скоро време да мине под венчило с неговата приятелка Росио Олива. Красавицата е само на 28 години, а двамата с 57-годишния бивш футболист са двойка от 6 години.

Марадона се решил на тази сериозна крачка по време на партито за рождения ден на избраницата си. Присъстващите, сред които майката на Росио и сестрата на Диего, разкриват, че не са успели да сдържат сълзите си от радост.

„Щастлива съм, защото това е моят последен рожден ден, в който аз съм неомъжена. Радвам се, че успях да споделя този момент с всички вас. Моето желание е да бъдем вечно щастливи с Диего“, заявила Росио в речта си пред 45-те гости на празненството.

Това всъщност е второ предложение за брак от страна на Марадона към половинката му. Той предложи на Росио още през 2014 г., но тогава годежът не бе скрепен с пръстен.

За Диего това ще бъде втори брак. Той бе женен за Клаудия Вияфане 17 години, а връзката им продължи до 2004 г. От този брак той има две дъщери – 31-годишната Далма и 29-годишната Джанина.