Miley_Cyrus
Майли Сайръс

Поп звездата, превърнала се в активист на „Планирано родителство“, Майли Сайръс, няма да има деца поради тревоги, свързани с глобалното затопляне. Тя се заклева да не се възпроизвежда, докато не се увери, че нейното потомство може да “живее на планета с риба във водата” (визирайки измирането на риба по целия свят заради затоплянето на моретата и океаните). Певицата говори за „Ел“, засягайки две от нейните любими политически теми: феминизма и изменението на климата.

„Когато е ядосана, не се шегувай с нея. Чувсрвам я точно като жените в момента. Земята е ядосана. Правехме същото на земята, което правим и на жените“, каза Сайръс, правейки още едно сравнение с феминизма.

„Ние просто вземаме и вземаме и очакваме да продължи да произвежда. А тя е изтощена. Тя не може да произвежда. Планетата се превръща в нещо некачествено и аз отказвам да я предоставя на детето си – продължава носителката на „Грами“ – Докато не почувствам, че детето ми би могло да живее на планета с риба във водата, аз няма да дам поява на друг човек, който да се справя с това.“

предишна статияДнес е един от двата дни, в които Православната църква почита архангел Гавраил
следваща статияВелизар Шаламанов: Превъоръжаването ускорява навлизането на България в технологичния 21 век