Miley_Cyrus
Майли Сайръс

Майли Сайръс си взима „дълго желана ваканция“ от социалните медии, но гледа напред към момента, в който пак ще се завърне в „Инстаграм“ и ще покаже всички „промени“ които ще направи със себе си, съобщават от „Контакт мюзик“.

Певицата шокира феновете си, когато премахна всичките си снимки и видеа от акаунта си в „Инстаграм“.

Източник близо до нея казва, че „след като Майли премахва всичките си снимки, то тя знае, че всички ще се чудят защо. Нейното решение да направи това не беше шокиращо. Тя често казва, че обича да прави промени. Майли си взима дълго желаната ваканция и се чувства добре. Тя работи над нови музикални планове и ще се завърне с чисто нов профил, който ще промотира нейната музика.“

„Тя се радва да бъде ренегат и да има свой собствен стил и когато е готова ще го направи отново. Тя обича промяната и вече не се чувства като същия човек, който е била като е направила профила. Тя иска новият профил, да отговаря за новата Майли“, казва още източникът.

Междувременно 25-годишната певица повтаря „че е по-щастлива, отколкото е била в последните години“ и е много обвързана с Лиам Хемсуърт.

Близък неин приятел казва „двамата с Лиам смятат, че слуховете, че са се разделили, са забавни. Всичко е добре между тях. Майли иска да се знае, че всякакви спекулации, че те са се разделили са грешни. Тя е по-щастлива, отколкото е била в последните години“.

„Тя има своите върхове и падания и най-после има чувството, че е намерила себе си и смисъла в живота си. Тя изглежда и се чувства добре. В този момент Лиам е точно този, когото тя иска в живота си и те ще се опитат да прекарват, колкото се може повече време заедно, докато могат. Дори и с техните супер заети графици“, казва още източникът.

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияМалки и големи си спретнаха „водна война“ при фонтаните на НДК