Мадона

Мадона отложи първото от турнето си „Мадам Х“ шоу в Лондон заради контузия. Певицата ще послуша личния си лекар, който я е посъветвал да си почива.

61-годишната певица е принудена да отложи първоият от общо 15 концерта в Лондон. Шоуто трябваше да се състои в понеделник.

В съобщение до феновете си Мадона обяснява: „Както всички знаете, имам стари контузии, които започнаха да се обаждат в началото на турнето. Винаги трябва да слушам тялото си и да поставям здравето си на първо място. Последното нещо, което искам да направя, е да разочаровам феновете си. Както винаги всеки, който има закупен билет, ще получи парите си обратно“.

На уебсайта на Ticketmaster има съобщение, потвърждаващо, че концертът на 27 януари е отменен.

Въпреки съобщението до феновете й, Мадона написа и в профила си в Instagram „Моля, прости ми този неочакван обрат на събитията. Шоуто ми носи толкова много радост, затова отмяната му е наказание за мен. Изпитвам ужасна болка вследствие на контузията и лекарите ме посъветваха да почивам. Само така ще се върна по-силна на сцената, за да продължим заедно пътуването на Мадам Х с всички вас“.