Начало Любопитно Любими герои от „Игра на тронове“ ще измрат в последния сезон

Любими герои от „Игра на тронове“ ще измрат в последния сезон

1091
Сподели

Ръководни кадри на HBO разкриха любопитни факти, свързани с хитовия сериал на канала Game of Thrones.

На конференция в Израел програмният директор Кейси Блойс и зам.-директорката един от отделите Франческа Орси потвърдиха, че в последния сезон повечето от главните герои ще срещнат смъртта си.

„Присъствах, когато сценаристите ни прочетоха сценария за последния епизод. Беше наистина силен момент. До този момент актьорите не знаеха каква ще бъде съдбата на героите им, а те един по един започнаха да умират“, разказва Орси, цитирана от Variety.

„Когато последните реплики бяха прочетени, всички станаха на крака и 15 минути аплодираха Дейвид Бениоф и Даниел Ръсел (създателите на „Игра на тронове“ – бел.ред)“, допълни Орси.

Последният осми сезон на Game of Thrones ще се излъчи през 2019 г. Малко по малко за него започват да се появяват отделни факти. Знае се например, че героинята Мелисандра ще се завърне, а Джон Сноу най-сетне отново ще се види със своя верен приятел Самуел Тарли.

Блойс и Орси потвърдиха още, че се работи по spin-off продукции (сериали с отделни герои от Game of Thrones), които „ще оправдаят очакванията на феновете“.

Коментари