Начало Водещи Любимата на пловдивчани кондукторка Лариса се завърна (СНИМКИ)

Любимата на пловдивчани кондукторка Лариса се завърна (СНИМКИ)

59
Усмихнатата Лариса
Усмихнатата Лариса

Близо месец пловдичани не виждаха кондукторката по най-натоварената линия №1 в града Лариса Тропанец, която стана известна в социалните мрежи с вечната си усмивка и вежливото отношение към пътниците. Къде е тя? Да не се е завърнала в родната Одеса или се е преместила на друга работа, питаха се пловдивчани. Но ето че Лариса отново е в „единицата“ и посреща с позитивизъм и добра дума. Поздравява всеки, когото таксува, благодари за подаденото левче и пожелава „приятен ден“. А на възрастните помага да се качат и да слязат. 

„Бях три седмици в отпуск. Оправях документи. Отидох и в Одеса, но само за три дни. Там сега не е добре. Има проблеми с тока и водата, хората са под непрекъснато напрежение“, обяснява кондукторката. В Одеса са двете й дъщери и зетьовете. Желанието на Лариса е и те да се преместят в България, но засега това не е възможно, защото зетьовете са на възраст, в която могат да бъдат привикани в украинската армия.

Лариса на работното си място в "единицата"
Лариса на работното си място в „единицата“

Самата Лариса казва, че е бесарабска българка иска да живее в Пловдив. Вече е български гражданин. През 2019 г. пристигнала в Пловдив и претърпяла операция заради онкологично заболяване.

„Спаси ме д-р Иванов от онкодиспансера. Невероятен лекар!“, казва за него тя. След интервенцията останала в града на тепетата, защото много й харесал. Не е сама, тъй като племенникът й работи в Пловдив като хирург.

Завръщането на кондукторката Лариса в градския транспорт не остава незабелязано за пловдивчани. В социалните мрежи те споделят радостта си, че отново я виждат, защото хора с такава позитивна енергия в днешно време са рядкост.