Начало Водещи Линзи Лоън бе критикувана заради видео с бежанци

Линзи Лоън бе критикувана заради видео с бежанци

2273
Линдзи Лоън

Линдзи Лоън беше критикувана в социалните мрежи, след като публикува видео, на което показва опита си раздели две деца от техните родители, съобщи Би Би Си.

По време на видео на живо в Инстаграм Лоън разговоря с бездомно семейство, което тя описа като „сирийски бежанци”, за които тя е „наистина разтревожена”.

 

Актрисата предложи да отведе двете деца в хотел, където да гледат филм, и заяви, че децата не трябва да са на земята.

Въпреки това семейството отказва, а актрисата става по враждебна. „Вие трябва да сте една много работеща жена и трябва да го правите за децата си, за да може те да имат по-добър живот”, казва тя на майката.

След няколко минути семейството решава да се премести по-далеч от Лоън. Тя обаче ги следва, докато в същото време обвинява родителите в „трафик на деца” и „разрушаване на арабската култура”.

В края на 10 минутното видео се вижда, че конфликтът прераства във физически и Лоън е избутана на земята от майката.

Записът е публикуван в ранните часове на тази събота и се вижда, че актриса говори на смесица между английски, руски и арабски.

Не е ясно къде са заснети тези кадри, но Лоън се отбеляза наскоро от Москва и Париж. Много потребители отговориха яростно на поста ѝ и я обвиниха в отвличане на малки деца, а други го описаха като шокиращо, отвратително и неприятно за гледане.