Начало Здраве Лесна рецепта, която ще ви отърве за отрицателно време от тъмните кръгове...

Лесна рецепта, която ще ви отърве за отрицателно време от тъмните кръгове и торбичките под очите

483
Сподели
На всяка жена ѝ се е налагало да ляга късно, дълго да стои на компютъра или смартфон, да има проблеми с бъбреците и стрес. Всичко това отражение върху очи,

На всяка жена ѝ се е налагало да ляга късно, дълго да стои на компютъра или смартфон, да има проблеми с бъбреците и стрес… Всичко това отражение върху очи, или по-скоро се появяват тъмни кръгове и торбички.

Най-лошото е, че дори скъпата фармацевтична козметика не винаги е в състояние да се справи с този проблем, който добавя още няколко години на лицето ви, пише Zdrave.to.

Предлагаме ви да използвате лекарство, което може да направите вкъщи и ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите и подпухналия вид. За да го направите, ще ви трябва само няколко компонента, но ефектът е зашеметяващ!

Лекарство за торбички под очите

СЪСТАВКИТЕ

1/2 супена лъжица мляно кафе

100 мл бадемово масло

1 супена лъжица масло от авокадо

ПОДГОТОВКА И УПОТРЕБА

Сложете кафето в стъклен буркан. Добавете бадемовото масло. Съдът и количеството трябва да са такива, че да се покрие кафето. Затворете буркана и го оставете на тъмно място за 4-5 дни.

След това маслото е просто идеално напоено с веществата от кафе. Сега е необходимо да прецедите сместа. Сгънете марля на няколко слоя, така че частите от кафето да не преминат.

Прибавете към получената смес и лъжица масло от авокадо. Затворете отново в буркан и го разклатете добре. Най-добре е продуктът да се съхранява във флакон с метален валяк. Може да използвате такъв от предишни кремове или да купите нов от аптеката.

Поддържайте лекарството за тъмни кръгове и подуване под очите в хладилника. Използвайте го всяка сутрин, най-малко 20 минути преди грима, така че серумът да е подействал.

Коментари