Начало Водещи Леонардо ди Каприо ще участва във филма на Тарантино за „Семейство Менсън“

Леонардо ди Каприо ще участва във филма на Тарантино за „Семейство Менсън“

981
Леонардо ди Каприо

Актьорът Леонардо ди Каприо и Куентин Тарантино ще работят отново заедно – този път върху новия филм на легендарния режисьор, посветен на зловещите убийства на „Семейство Менсън“.

Ди Каприо, който последно работи с Тарантино през 2012 г. по филма „Джанго без окови“, е първото потвърдено участие в лентата, чието име все още не е известно. По информация на интернет портала за кино новини „Дедлайн“ в новия филм звездата ще се превъплъти в застаряващ актьор от комуната на световноизвестния сериен убиец Чарлз Менсън, който почина тази година.

По непотвърденни данни партньорката на Ди Каприо от „Вълкът от Уолстрийт“ Марго Роби пък е била поканена да изиграе Шарън Тейт – бременната актриса и съпруга на Роман Полански, която през 1969 г. става една от жертвите на „Семейството“. Тя и още четирима души биват наръгани смъртоносно с нож в дома ѝ.

Запитвания за участие са били отправени и към Том Круз и Брад Пит.

„Семейство Менсън” е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарлз Менсън. В средата на 60-те години той започва да привлича група от последователи, повечето от които млади жени с емоционални и психически проблеми, бунтарски настроени срещу родителите си и обществото като цяло. Голяма част от последователите му въобще били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекота. Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос представите им за добро и зло. Наркотичните вещества били допълнителните средства, които Чарлз използвал, за да нагоди техните индивидуалности към собствените си нужди.

През пролетта на 1968 г. Менсън и неговите последователи напускат Сан Франциско в един стар училищен автобус и известно време пътуват наоколо. Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман, който живеел на „Каньон Роуд“. Чрез Хинман, Чарли се запознава с Денис Уилсън от групата „Бийч Бойс“. Той се опитал да установи приятелски отношения с Денис, но последният се чувствал неудобно от странните отношения между Менсън и неговите момичета и контактите между двамата били преустановени.

По същото време, Менсън се запознава с Джордж Спан и успява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се превръща в тяхна щабквартира. Година по-късно четири члена от „Семейство Менсън” успяват да извършат цели 7 убийства за два дена, сред които и това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт (съпруга на Роман Полански).

През ноември миналата година Менсън почина на 83-годишна възраст, докато излежаваше доживотната си присъда в Калифорния.

предишна статия20 годишно момче 450 милиона долара по най-лесния начин!
следваща статияМакрон предложи багетата да влезе в списъка на нематериалното наследство