Начало България „Левчето” – научи, инвестирай, печели

„Левчето” – научи, инвестирай, печели

1413
Левчето

За поредна година AIESEC България ви кани на 12 май в Аулата на СУ „Св.Климент Охридски” да предизвикате сами себе си и да участвате в „Левчето”. А има и награди!

„Левчето” е събитие насочено към всеки млад човек, който иска да разшири своите финансови познания, да изпробва практически уменията си и да създаде връзки с компании в сферата. Провежда се на два етапа – лекционен и практически. По време на лекционния етап ще се запознаете с професионалисти от финансовия сектор, които ще споделят с вас своя опит. Те ще ви запознаят как да управлявате правилно финансите си  и да ги увеличавате чрез търгуване.

„Левчето” е специално с втория етап, а именно, инвестиционна симулация.  Участниците ще имат възможност да приложат наученото в пресъздадени финансови пазари. Всеки участник започва с начален виртуален капитал, който да инвестира в акции, облигации, петрол, злато и валута. Тримата победители ще си разделят паричната награда от 1500лв., осигурена от основният ни стратегически партньор – „Alaric Securities”.

Можете да се запишете безплатно за участие на: https://levcheto.aiesec.bg/ и да следите за допълнителни предизвикателства на фейсбук страницата на събитието – „Левчето 2019”.