Лари Кинг се разведе

Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кинг след почти 22 години брак, съобщи Контактмюзик.

85-годишната телевизионна легенда беше женен за Шон – която беше седмата му съпруга – повече от две десетилетия, но вчера подаде документи за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, за да прекрати брака им. Според документите, получени от адвокатите Лари – който има синове двама сина от брака си с Шон е посочил „непреодолими различия” като причина за развода с 59-годишната си съпруга.

Звездата от „Лари Кинг Лайв“ имаше железен брак с Шон, а през 2016 г. се твърдеше, че отчуждената му съпруга е имала извънбрачна връзка, въпреки че и Лари, и Шон по-късно отрекоха обвиненията.

Лари каза по това време на един от събеседниците си: “ Ти каза интересна дума ‘слух’. Бях в бизнеса – следващия май, ще се навършат 60 години – и дълго време се занимавах със слухове. Интервюирах хора, замесени в слухове. Слуховете са това, което са – те са слухове. И аз ви казвам истината, не им обръщам никакво внимание.“

Лари Кинг се жени за Шон през 1997 г. и тя беше неговата седма съпруга след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър.

предишна статияНякой е заплашен от раздяла с любимия днес, но друг ще получи пълна подкрепа от своя
следваща статия„Абора IV“ стигна до Босфора