На снимката: Лайза Минели

Актрисите Лайза Минели и Лорна Лафт заявиха, че няма да гледат филма „Джуди“, който разказва за трагичния край на живота на майка им. Дъщерята на известната певица Джуди Гарланд даде интервю за Върайати, в което сподели мнението си за новия филм, режисиран от Рупърт Гулд.

Лайза Минели се надява, че актрисата Рене Зелуегър, която изигра ролята на майка й, е получила удоволствие от работата по този проект. Според филмовите критици, актрисата ще грабне статуетка „Оскар“ за брилянтното си превъплъщение на една от иконите на Холивуд.

Мнението на сестрите споделя и режисьорът на филма Рупърт Гулд. Той сподели, че не би му харесало да гледа биографичен филм за майка си. Режисьорът обясни, че не става дума за лоши отношения, а за чувствителността от чисто лични преживявания и спомени.

Зелуегър и Гулд твърдят, че филмът „Джуди“ „възхвалява“ майката на Лайза Минели. Но все пак всеобщото мнение е че филмът е доста тежък за гледане, заради трагичните фрагменти от биографията на Гарланд: зависимостта й към алкохола, разривът с бившия й съпруг и борбата за попечителство над децата й.