Начало Водещи Купър Хефнър – наследникът на империята Playboy

Купър Хефнър – наследникът на империята Playboy

2010
Playboy

Създателят на емблематичното издание Playboy Хю Хефнър, който почина миналата седмица, имаше три брака и четири деца зад гърба си. Сред тях най-виден е най-малкият Купър, който се очаква да наследи империята.

Купър е на 26 години и ще раздели  с братята си богатството на Хю, оценявано на 43 млн. долара. Той обаче е единственият от семейство Хефнър, който се е установил като ръководител на компаниите на баща си.

Stopping by our @playboyclubldn in London for a few drinks

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 

Купър е творчески директор на Playboy Enterprises и вече даде да се разбере, че е готов да обнови империята, за да я подготви за ново поколение потребители.

Хефнър се ожени за майката на Купир, когато беше на 63 години, а тя – на 25. Мнозина си спомнят, че за отпразнуване на връзката Хефнър публикува специално издание за колекционери на Playboy, в което бляскавата му избраница се появяваше гола в различни пози на 93 страници.

Хефнър, който се раздели с Кимбърли през 1998г., има двама сина от нея – Марстън и Купър. Момчетата са отраснали в прочутото имение „Playboy“, заобиколени от модели и звезди, като помагали за разточителните празненства на Хефнър.

 

Mini tux from the ’90’s #family #throwbackthursday

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 

Когато Хефнър и Кимбърли се разделили, децата останали при нея в къща, която Хю наредил да построят до имението „Плейбой“ специално за тях. Това не попречило децата да останат под влиянието на начина на живот на Хефнър и на мнението му за сексуалността.

„Моето разбиране за това да се чувстваш удобно в секса е различно от това на повечето хора. Не смятам, че сексът е нещо странно, хората го превръщат в странно нещо”, сподели преди време Купър пред Hollywood Reporter.

Купър учи кино в университета Чапман и след като завършва на 21 години, става част от семейната компания. През 2015г. напуска компанията за 18 месеца. Говори се, че взел решението си заради битките в Управителния съвет за насоката, която трябва да следва Playboy.

Купър се завръща през юни 2016г. и скоро след това е назначен за творчески директор. През януари 2017г. се записва в Армията се присъединява към Военния резерв на щата Калифорния.

Днес, освен че обикаля често света със самолета на Playboy, той е сгоден за английската актриса Скарлет Бирн, която стана известна с ролята си на Панси Паркинсън във филмите за Хари Потър.

Купър многократно е споделял, че иска да продължи визията на баща си, но и да я направи по-достъпна за новите поколения.

„Мисля непрекъснато за философията на Playboy, но имам и собствена гледна точка“, каза той пред New York Post през април.

„Един от първите ми приоритети като творчески директор ще бъде да възстановя голите снимки…, така че изграденото от баща ми отново да стане автентично“, обеща Купър, когато се завърна като творчески директор.

И изпълни обещанието си – голите снимки се върнаха в мартенския брой тази година със специално издание, в което се появи годеницата му Скарлет Брин.