Начало Любопитно Крави хванаха автокрадла в капан (ВИДЕО)

Крави хванаха автокрадла в капан (ВИДЕО)

864
Сподели
автокрадла

Необичаен и забавен арест бе извършен преди няколко дни в американския град Санфорд, щата Флорида. Жена, откраднала Subaru, се опита да избяга от полицаите през пасище, но бе „задържана“ от десетина крави, пише Automedia. Видео от инцидента бе заснет от хеликоптер и разпространен от местното полицейско управление.

Дженифър Кауфман и две нейни съучастнички били преследвани от полицията заради кражбата на автомобила, но излетели от пътя и се забили в канавката. Една от жените останала в колата и веднага била арестувана, а втората се скрила в храстите и бързо била намерена от ограните на реда. Дженифър обаче решила да избяга от полицаите през пасището. Там обаче пасели няколко крави, които започнали агресивно да преследват неканената гостенка и да а атакуват. В крайна светка уплашената автокрадла била принудена да се върне на пътя, където полицаите й щракнали белезниците.

Собственикът на пасището заявил, че никога досега не забелязал, че кравите му се държат агресивно. Преди този инцидент обаче те никога не са имали други „посетители“, явно се страхували, че някой иска, например, да отвлече телетата и затова започнали да защитават територията си.

Сега хванатата в кравешкия капан Кауфман ще се яви в съда по 4 обвинения: кражба на автомобил, притежаване на наркотици, посегателство върху частната собственост и съпротива при арест.

Коментари