Начало Спорт Кобрата: Готов съм за Джошуа! По-силен съм от преди 3 години

Кобрата: Готов съм за Джошуа! По-силен съм от преди 3 години

979

Кубрат Пулев сподели, че е пределно мотивиран за битката срещу Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. Българският боксьор призна, че е изцяло концентриран върху сблъсъка за поясите на WBA, IBF и IBO в тежка категория и сподели, че вече е готов да излезе на ринга. Кобрата каза, че загубите учат повече от победите и си е взел поука от поражението срещу украинската легенда Владимир Кличко през 2014 година. Той заяви, че цялостният му подход за мача с британеца е много по-добър от този, който използва преди 3 години.

„Не искам просто да кажа, че съм научил това или онова от боя с Кличко. Аз научих много неща. От една загуба човек научава повече неща, отколкото когато печели. Когато побеждаваш, си мислиш, че си №1 и нищо повече не е необходимо. Загубата те кара да правиш все повече и повече. Сега разбирам, че не бях готов за Кличко, може би бях прекалено млад, но сега моята подготовка е много по-добра. Чувствам се по-силен и съм готов“, заяви Кубрат Пулев пред „Скай Спортс“. Българинът призна, че в момента е отдал цялото си внимание на световния шампион. Той заяви, че никога преди не се е подготвял толкова добре тактически за даден мач.

„Гледам Джошуа повече, отколкото съм го правил с всеки друг боксьор. Виждам какво прави добре, но виждам и неговите слабости – проучвам го. Всеки трябва да се учи, независимо дали става въпрос за мен, Антъни Джошуа или някой друг. Когато човек казва, че знае всичко, той лъже.

Когато Кличко се би с Антъни Джошуа, шансовете бяха 50:50. Но Владимир не се подготви правилно. Той мислеше, че ще победи Джошуа без проблеми. Човек се учи от загубите. Сега аз тренирам с удоволствие, подготовката ми е концентрирана, силна и умна – готов съм“, заяви мотивираният Кубрат Пулев, предаде Sporta.bg.

предишна статияНосител на „Златната топка“ във футбола стана президент на Либерия
следваща статияСръбски фризьор „нарисува“ Ким Чен Ун на главата на клиент (ВИДЕО)