Начало Водещи Ким Кардашиян и Кание Уест отново пред развод

Ким Кардашиян и Кание Уест отново пред развод

1107
Сподели
Ким Кардашиян

Отношенията между Ким Кардашиян и Кание Уест отново са се обтегнали, дори са стигнали „точка на скъсване“, съобщава списание People.

Според източник на изданието, силите на Кардашиян са достигнали краен предел след последната туит сага на рапъра. През последните дни той отново се активизира в Туитър с безумни постове, включително видеоклип, на който уринира на своя „Грами“.

Кардашиян вече е на границата на търпението си, заявява източникът, позовавайки се на проблемите, които Уест и Кардашиян имаха по-рано това лято, когато рапърът стартира и кандидат-президентска кампания.

Изданието припомня, че Кание Уест страда от биполярна депресия, а отказът му за лечение е в основата на обтегнатите му отношения със съпругата му.

По време на предизборна среща в Южна Каролина през юли, Уест изтъкна възможността Кардашиян да се разведе с него, защото той публично говори за това как двамата обсъждали прекратяването на първата й бременност.

Ким Кардашиян Кание Уест

Списание “People” тогава писа, че двойката обмисля развод от „дълго време“.

„Имаше достатъчно комуникация, както през последните няколко дни, така и през предходните седмици, за да се установи, че и двете страни смятат, че бракът е приключил“, каза източникът на People през юли.

Кардашиян и Уест заминаха на почивка, за да се опитат да спасят брака си. Първоначално нещата видимо се бяха пооправили, но източникът днес казва, че Уест не е изпълнил обещанията, които е дал на Кардашиян.

„Той е изключил лекарствата си“, твърди източникът. „Той обеща, че ще остане при тях. Последният път, част от преговорите му с Ким беше, че той ще си вземе отново лекарствата и ще работи много усърдно, за да контролира импулсите си. Даде много обещания. И сега тези обещания са нарушени, по-малко от месец по-късно. „

В сряда Twitter предприе необичайната стъпка да забрани изпълнителя за определен период от време,

след като той наруши правилата на платформата, като сподели екранна снимка на телефонен номер, който според него принадлежи на редактор във Forbes. В друг туит той публикува видео, в което изглежда, че уринира на една от своите Грами.

“ Кание се движи по много тънък лед с Ким в момента и тя наистина се опитва да реши какво да направи, за да защити децата, но също и собствения си разум. Цялото нещо е обезсърчително и трудно за нея.“

Кардашиян публично обяви диагнозата на съпруга си в обширно изявление, публикувано в нейния Instagram Story през юли, молейки феновете за „състрадание“ и признавайки  „сложната и болезнена“ ситуация. Миналата година тя каза пред Vogue, че Уест се е отказал да лекува разстройството с лекарства.

„За него приемът на лекарства всъщност не е опция“, каза тогава тя. „Защото това просто променя кой е той.“

А що се отнася до политическите стремежи?Източникът на списание “People” казва, че това не е най-важното за Кардашиян.

 „Тя иска децата да са щастливи и да имат стабилен баща. Това е всичко, което тя иска. И тя ще направи всичко, което може да направи, за да се случи това. Но тя няма да се погрижи за неговите прищявки. Тя много обича Кание и той просто не осъзнава колко болка й причинява.“

Представителите на Уест и Кардашиян за момента отказват коментар по темата.

Коментари