Начало Водещи Ким Кардашиан съди бившата си охрана за 6,1 млн. долара заради грабеж...

Ким Кардашиан съди бившата си охрана за 6,1 млн. долара заради грабеж в Париж

2213
Ким Кардашиан, охрана

Американската телеводеща и модел Ким Кардашиан съди бившата си охрана и компанията, от която е нает, възлагайки им част от отговорността за нейния грабеж в Париж през октомври 2016 г. Тя иска обезщетение в размер на 6,1 млн. долара, съобщи Холивуд рипортер.

Според него делото е заведено във Върховния съд в окръг Ню Касъл срещу обвиняемите Паскал Дуве и неговата охранителна фирма „Протект секюрити“. Те са обвинени в небрежност и непрофесионализъм, които са допринесли за успеха на сензационния грабеж.

В нощта на 3 октомври 2016 г. няколко души, маскирани като полицаи нахлуха в хотелска стая във френската столица, където Кардашиан беше за участие в модна седмица. Те заплашиха модела с огнестрелно оръжие, но не я раниха. Обирайки всички лични украшения на звездата, престъпниците се отдалечиха с плячката в неизвестна посока. Общата стойност на откраднатото е 9 милиона евро, като само един от пръстените струва 4 милиона евро.

Грабежът срещу Ким Кардашиан е най-големият в Париж през последните 20 години. Сред заподозрените е и шофьорът, който е обслужвал звездата по време на посещението й в Париж. Както подчертават експертите, престъпниците са били добре информирани: те не само са знаели, Кардашиан се намира в елитен хотел, който е затворен за външни лица в близост до площад Конкорд, но също така, че тя освобождава охраната си за дискотека, на която ходи със сестра си.

предишна статия„Ноев ковчег“ за микроби ще спасява света
следваща статияПинк и Алиша Кийс партнират на Дуа Липа в новия й албум