Кийфър Съдърланд се възстановява след сериозно падане, докато обикаля Европа, представяйки новия си албум „Reckless & Me“.

52-годишният актьор и певец разкри, че е спукал ребро, когато се е подхлъзнал по стълбите на автобус, докато е пътувал за Дания за шоу в четвъртък.

Бившата звезда на „24“ добави, че трябва да отмени последните си няколко участия, но смята да се върне през есента, за да направи спектаклите след като оздравее, съобщи Фокс Нюз.

„За съжаление се подхлъзнах по стълбите на автобуса, докато пътувах до Дания и нанесох травма на реброто си, която затрудни дишането ми и възможността да пея.”, написа Съдърланд в своя Инстаграм профил.

„За съжаление, няма да успея да изпълня последните 3 представления от нашето турне, но имам всички намерения да направим тези шоута през септември / октомври, когато се върнем. Много съжалявам за неудобствата, които причиних на феновете, закупили билети. Ще направя всичко възможно, за да реша проблема. Благодаря за разбирането. С уважение, Кийфър “, добави той.

Съдърланд издаде новия си албум през април и започна турнето си през май с концерт в Остин, Тексас.