Начало Водещи Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното

Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното

1305
Кевин Спейси
Кевин Спейси

Носителят на Оскар Кевин Спейси се завръща в киното!

Това той ще направи с новата си роля във филма „Billionaire Boys Club“ и това е първата му роля след обвиненията в сексуален тормоз миналата година.

Филмът е заснет преди скандала, а премиерата му ще бъде през август.

„Надяваме се, че обвиненията по повод поведението на един от актьорите, които не бяха оповестени публично, когато заснемахме филма, няма да попречат на този проект. Решението за излъчване на филма не беше никак лесно“, заявиха разпространителите.

Режисьор на филма е Джеймс Кокс, а освен Спейси, в него ще видим и Ема Робъртс, Суки Уотърхаус, Ансел Елгорт, Тарон Йегертън и др.

Става дума за истинска история на няколко младежи от осемдесетте години на миналия век, които организират клуб, с помощта на който чрез система от измами трябва бързо да забогатеят. Спейси претворява образа на Рон Левин, измамник, хомосексуалист, който е убит, след като се опитва да измами няколко престъпници. Тялото на Левин никога не е било намерено, а някои смятат, че той все още може да е жив.

Миналата година Кевин Спейси по повдигнатите срещу него обвинения призна, че самият той е бил хомосексуалист през една част от живота си.

предишна статияРадан Кънев: Банките с политически протекции се страхуват от Банковия съюз
следваща статияЗа някои ще е ден на дългоочаквани успехи, а други ще решават сложни проблеми