KZJ marriage

Омъжена от ноември 2000 г. за актьора Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс си спомня с носталгия за първата среща с актьора в Довил през 1998 година.

Това беше точно преди 20 години. По това време Катрин Зита-Джоунс е на 28 години и започва да намира място сред най-желаните актриси на своето поколение. Представена на фестивала в Довил, заедно с множество холивудски актьори, тя се запознава с иконата на американското кино – Майкъл Дъглас, 53-годишен.

Въпреки възрастовата разлика, младата жена е запленена от неговата харизма и бързо пада под влиянието на неговия чар.

„Първата ми среща със съпруга ми е на фестивала в Довил. Не мога да си спомня за какво говореше“, пише тя в профила си в „Инстаграм“, под снимката на първата среща във Франция. Това е началото на красив роман.

След двегодишна връзка двойката приветства на 8 август 2000 г. първото си дете, малкия Дилън. Влюбените звезди решават няколко месеца по-късно да запечатат своя съюз.

На извънредна церемония в Ню Йорк Катрин Зита-Джоунс, облечена в тоалет на дизайнера Кристиан Лакроа, се съгласява да стане съпруга на Майкъл Дъглас. Три години след раждането на Дилън семейството се увеличава с пристигането на второ дете – момиче на име Карис. Днес, въпреки възходите и паденията, двете кинозвезди са една от най-силните двойки на Холивуд. Влюбени както в първия ден, двамата ще празнуват на 18 ноември 18-годишния си брак.