Карди Би /снимка: pinterest.com/

Миналата година рапърката стана една от най-влиятелните знаменитости на Седмицата на модата в Париж през септември, където всички обсъждаха нейните тоалети от Шанел и Ричард Куин.

През 2020 г. по време на Седмицата на мъжката мода, която сега се провежда в Париж, певицата също привлече вниманието на всички. Вярно, едва ли някой би се осмелил да определи облеклото й като най-доброто. Тя дойде на церемонията на Launded Works Corp, чийто домакин е съпругът й Офсет, тя дойде в чисто черен прозрачен гащеризон и маск, на която беше щампован череп.

Карди толкова хареса това странно облекло, че публикува цяла поредица от кадри в него в социалните мрежи.

Разбира се, формите на звездата изглеждаха много впечатляващо в прозрачния гащеризон. Но въпреки това гледката беше твърде екстравагантна. Съдейки по репортерските снимки, дори съпругът на Карди Би се опитваше да поглежда по-рядко към нея.

Рапърката знае как да превърне всяко нелепо облекло в супер популярно нещо. Например, всички си спомнят как винтидж роклята на Mugler, в която Карди се появи на наградите „Грами“, генерира куп коментари. Изглеждаше, разбира се, странно. Въпреки това, само за 4 часа заявките за търсене с името на марката нараснаха с 169%./

предишна статияКолко български деца живеят в друга страна от ЕС?
следваща статияКакво не трябва да правим преди лягане?