Сподели
Капитан Марвъл

Филмовият портал IMDb обяви най-очакваните филми през 2019 година. Класацията оглави блокбастърът „Капитан Марвъл“, обяви 24СМИ.

Филмът разказва за приключенията на супергероя капитан Марвъл. Пилотът на американските военновъздушни сили Керъл Денвърс се сдобива със суперсили след стълкновение с извънземна раса. Главната героиня я очаква битка с мощен враг.

Следващ в класацията е „Отмъстители: Финалът“. В четвъртата част на популярния франчайз феновете ще видят последния сблъсък на отмъстителите с лудия суперзлодей Танос. Тройката се допълва от трилъра „X-Мен: Тъмния феникс“ със Софи Търнър в главната роля.

На четвърто място е филмът на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“. Водещите роли в драмата се изпълняват от Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Ал Пачино.

Сред другите ленти в класацията са „Ирландецът“, „Стъкло“, „Жокерът“, „Аладин“, „То 2“. На последното място се нарежда римейка на филма за супергерои „Хелбой“. Този път героят се отправя към Англия, за да се срещне с Кървавата кралица. Съдбата на човечеството зависи от резултата от техния сблъсък.

Коментари