Начало Водещи Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт

Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт

74
Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт
източник: инстаграм Нина Добрев

Българската звезда Нина Добрев, станала известна с ролята си в телевизионния сериал „Дневниците на вампира“, от няколко години е в стабилна връзка с американския трикратен олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт.

Макар че, двете звезди се намират на едно и също събитие през 2012, те се запознават официално едва през 2019 г. по време на работна вечеря след семинар във Флорида.  

„Всъщност не знаех нищо за нея“, признава по-късно Уайт пред списание PEOPLE. Когато няколко души от персонала на ресторанта се приближават, Уайт предположил, че ще поискат да се снимат с него. За негова изненада групата всъщност се насочила към звездата от „Дневниците на вампира“ и попитали: „Можем ли да се снимаме… с нея?“ А аз си мислех: „Какво става? Какво се случва?“ Всъщност беше много смешно“, спомня си Уайт..

В края на февруари 2020 г. Уайт и Добрев публикуват отделни снимки, докато се наслаждават на сафари в Южна Африка. Досетливите фенове обаче, бързо разбират, че двойката е била на едно и също място цяла седмица. По-късно става ясно, че Добрев е снимала филма “Redeeming Love” и е поканила Уайт да я посети на снимачната площадка.

„Така всъщност започна връзката ни. Това е нещо, което споделяме. И двамата обичаме да пътуваме“, казва Уайт пред US Weekly. 

След няколко месеца, двойката обявява връзката си официално в Instagram със снимки, на които се вижда, как Добрев подстригва Уайт по време на ковид локдауна.

Като бивш олимпийски шампион сноубордът играе огромна роля в живота на Уайт. За щастие, Нина Добрев кара ски и сноуборд още 8 – 9 годишна, казва самата тя.

„Мисля, че той (Уайт) беше  изненадан, когато отидохме заедно да караме сноуборд за първи път. Той очакваше да ме чака, а се случи точно обратното. Аз го изпреварих“, разказва Добрев.  

Уайт също потвърждава пред Us Weekly, че актрисата е „талантлива“ на сноуборда.

От началото на връзката им, двойката редовно споделя с феновете си снимки и видеа в Instagram, особено по време на Зимните олимпийски игри през 2022 г., в който Уайт участва. Добрев се оказа най-големият фен на сноубордиста по време на подготовката за последното му олимпийско представяне.

„Нина ме подкрепяше през цялото време и беше толкова невероятна”, казва Уайт пред PEOPLE през януари 2022 г. „По време на пандемията тя беше моят спасител – наистина направи този период от живота ми специален.“

След Олимпийските игри в Пекин през 2022 г. Уайт разказа пред PEOPLE за подкрепата, която Добрев му е оказала и за цялата им „красива връзка“, докато той е тренирал за голямото събитие.

„Нина е невероятна. Какво влияние оказва върху живота ми. Тя не само ръководи собствената си кариера, собствения си свят, компаниите, в които участва и нещата, които продуцира. Тя ме държи на същия висок стандарт, което и е толкова прекрасно да я имаш за партньор.“

След “пенсионирането” на Уайт, през 2022 г. двойката намира все повече време да пътува и да обиколя света. Наскоро в Инстаграм се появиха снимки на двамата от Малдивите, Мексико и Коста Рика.

 

Част от текстът е публикуван в „PEOPLE“