Начало Любопитно Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт

Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт

29
Интригуващата връзка на българската холивудска звезда Нина Добрев и Шон Уайт
източник: инстаграм Нина Добрев

Българската звезда Нина Добрев, която изгря в света на телевизията с участието си в сериала „Дневниците на вампира“, вече от няколко години е във връзка с американския трикратен олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт.

Въпреки че двете звезди бяха на едно и също място през 2012 г., те се срещат официално едва през 2019 г. по време на работна вечеря след семинар във Флорида.  

„Наистина не знаех нищо за нея,“ разкрива по-късно Уайт за списание PEOPLE. Когато няколко души от персонала на ресторанта се приближиха, Уайт очакваше да искат снимка с него. Но вместо това се насочиха към звездата от „Дневниците на вампира“ и попитаха: „Можем ли да се снимаме… с нея?“ И аз бях като „Какво става тук?“. Беше наистина забавно, спомня си Уайт..

В края на февруари 2020 г. Уайт и Добрев споделят отделни снимки от сафари в Южна Африка. Гъвкавите фенове обаче разбират бързо, че двойката била заедно цяла седмица. Скоро стана ясно, че Добрев снимала филм „Выбавляване на любовта“ и канила Уайт да й се присъедини на площадката за снимки.

„Така се роди нашата връзка. Това е нещо, което споделяме. И двамата обичаме да пътуваме“, споделя Уайт за US Weekly. 

След няколко месеца, двойката обявява официално връзката си в Instagram снимки, на които Добрев подстригва Уайт по време на локдауна поради COVID-19.

Като бивш олимпийски шампион по сноуборд, Уайт играе важна роля в живота на Добрев. Щастливо, Нина кара ски и сноуборд от ранна възраст, съобщава тя сама.

„Мисля, че той (Уайт) беше  изненадан, когато първи път поехме да караме сноуборд заедно. Той очакваше да ме надви, но аз го надминах,“ разказва Добрев.  

Уайт също потвърждава за US Weekly, че актрисата е „талантлива“ на сноуборда.

От началото на връзката си, двойката често споделя със своите фенове снимки и видеа в Instagram, особено по време на Зимните олимпийски игри през 2022 г., в които Уайт участва. Добрев се оказва най-големият фен на сноубордиста по време на подготовката му за това събитие.

„Нина ме подкрепяше през цялото време и беше толкова невероятна”, споделя Уайт пред PEOPLE през януари 2022 г. „През пандемията тя беше моят спасител – наистина направи този период от живота ми специален.“

След Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г., Уайт разкрива пред PEOPLE за подкрепата, която Добрев му оказала и за тяхната „прекрасна връзка“, докато се подготвял за големият мач.

„Нина е невероятна. Какъв ефект оказва тя върху живота ми. Тя не само управлява своята кариера, света си, участието си в компании и производството на филми. Тя ме държи на същият висок стандарт, което е чудесно да имаш такъв партньор“, признава Уайт.

След „пенсионирането“ си през 2022 г. Уайт и Добрев намират все повече време за пътувания по света. Скоро се показаха снимки от Малдивите, Мексико и Коста Рика в Instagram.

 

Част от текстът е публикуван в „PEOPLE“