Начало Култура Изненада! Силвестър Сталоун представи „Рамбо 5“ със СНИМКИ като… каубой

Изненада! Силвестър Сталоун представи „Рамбо 5“ със СНИМКИ като… каубой

2643
Рамбо

Силвестър Сталоун е готов да се завърне към една от култовите си роли. Той избра интересен начин да обяви, че започват снимките на „Рамбо 5“. Екшън звездата сподели снимки преди началото на продукцията, на които е пременен като истински каубой, пише Cinefish.

. Рамбо като каубой

Изминаха десет години от последния филм за Джон Рамбо и ето, че след дълги отлагания, новият проект е на финалната права. Все още не са известни подробности за сюжета, знаем единствено, че прочутият герой ще се намеси, за да спаси дъщерята на свой приятел, отвлечена от мексикански картел.

Адриан Грюнберг („Как прекарах лятната си ваканция“) ще е режисьор на новия филм, а сценарият е дело на Дейвид Морел. Сталоун, разбира се, ще взима всички решения и ще си позволява някои промени в сценария. Той обяви в Инстаграм слогана „Comes a Horseman“ (Идва ездача), за да обясни своя каубойски имидж.

. Рамбо като каубой

Това е и заглавието на уестърн от 1978 г. с участието на Джейн Фонда и Джеймс Каан. В него двете звезди играят двама фермери, които започват отчаяна борба, след като има опасност да загубят земята и препитанието си, заради финансови проблеми.

Дали и Рамбо няма да направи нещо подобно? Надяваме се скоро да разберем. Ако всичко по продукцията върви по план, „Рамбо 5“ би трябвало да е готов през 2019 г.

предишна статия14 интересни факта за сънищата, които не знаете
следваща статияНай-големите грешки при меренето на кръвното и как да ги избегнем