Начало Любопитно Излезе новото издание на Книгата с рекордите на Гинес! Има смайващи постижения

Излезе новото издание на Книгата с рекордите на Гинес! Има смайващи постижения

385
Сподели
Гинес

Осемдесет и пет годишна акробатка на въздушен трапец, собственик на най-бързия картинг, задвижван с ракетен двигател и кучето Федър, фен на подскоците, са сред героите на най-новото издание на Книгата на рекордите на Гинес.

Други участници, включени в тома за 2019 година, излязъл в продажба в четвъртък, са създателката на най-дългите куки за плетене и ирландският месар Бари Джон Кроу, произвел най-много наденички – 78 за една минута.

Осемдесет и пет годишната калифорнийка Бети Гудхард беше обявена за най-възрастната действаща акробатка на летящ трапец. Тя обясни своя успех с това че в живота си „правела нещата, които й харесват“. Тя започнала цирковото си хоби…на 78-годишна възраст.

Масадзо Нонака официално беше обявен от книгата за рекордите Гинес за най-възрастният мъж на планетата.

Друг човек на почтена възраст, Сумико Ивамура, държи рекордът за най-възрастен професионален диджей. През нощта 83-годишният японец се превръща в Диджей Сумирок и възпламенява дискотеките в Страната на изгряващото слънце.

Майстори от гр. Уотърфорд, щата Кънектикът, направиха пица със 112 различни сирена, за да подобрят рекорда на Гинес, съобщи ЮПИ.

Британската студентка в художествената академия Елизабет Бонд решила да привлече светлините на прожекторите върху себе си, като създала най-дългите куки за плетена в света с дължина 4,42 метра. Друг британец, 26-годишният Том Багнъл, попадна в новото издание на Гинес с рекордна скорост, развита от неговия ракетен картинг – 181 километра в час.

Какво е усещането да вечеряш на десетки метри над земята? Ентусиасти в Бразилия организираха събитието за подобрят рекорд.

Животинският свят по традиция е добре представен и в най-новата Книга на рекордите. В нея фигурира и кучката Федър, която е най-добрият хърделист в света и прескача препятствия с височина 191,7 сантиметра.

Коментари